INFORMATII COMERCIALE

Pe adresa ATTR sosesc, pe toate caile, solicitari diverse din partea unor firme straine, interesate in industria de turnatorie romaneasca, in principal privind:

 
SOLICITARI DE PIESE TURNATE
Practica ATTR in acest domeniu a fost aceea de a transmite solicitarile primite, catre turnatoriile posibil interesate si in acelasi timp capabile sa realizeze comenzile respective. Prioritar, sunt luate in considerare turnatoriile membre ATTR.

Spre exemplificare, se prezinta urmatoarele solicitari:

MATERII PRIME-PRETURI
ATTR este pe cale de a realiza un sistem de urmarire a evolutiei pietelor de materii prime si materiale, incluzand preturile lor de referinta. Se asteapta sugestii in acest sens .


PIESE TURNATE PE PIATA INTERNATIONALA - PRETURI
O problema stringenta a industriei de turnatorie din tara noastra este evaluarea nivelului preturilor specifice a categoriilor reprezentative de piese turnate, obtinute prin diverse procedee , practicate pe piata internationala.

Confidentiale fiind, informatiile din acest domeniu sunt relative si dificil de obtinut, dar ATTR considera aceasta problema ca fiind prioritara, de real interes, pentru asigurarea competitivitatii produselor romanesti. Ca urmare, se va urmari realizarea unei rubrici permanente in acest domeniu.

top