A 17-A CONFERINTA NATIONALA DE TURNATORIE
Septembrie 2003Stimate Doamne si Domni,

ASOCIATIA TEHNICA DE TURNATORIE DIN ROMANIA (ATTR) organizeaza in Septembrie 2003 cea de-a 17-a CONFERINTA NATIONALA DE TURNATORIE, insotita de EXPOZITIE, ambele cu participare internationala.

PREZENTAREA CONFERINTEI: obiectivul de baza al conferintei este acela de a reuni specialisti din proiectare si productie, cercetatori, cadre didactice universitare, oameni de afaceri din domeniul industrial si bancar, din tara noastra si din strainatate, avand toti un interes comun: piesele turnate.

Se preconizeaza prezentarea in plenul conferintei a unor lucrari reprezentative, care abordeaza probleme prioritare si de larg interes ale industriei de piese turnate. Acestea vor fi prezentate de specialisti recunoscuti din invatamantul superior, cercetare, proiectare si productie, din tara si strainatate (50-60 de lucrari); un numar de lucrari vor fi prezentate poster.

Concomitent cu conferinta se va organiza o EXPOZITIE la care vor participa atat firme din tara cat si firme din strainatate. Se vor organiza spatii adiacente salii principale in care vor putea avea loc tratative, prezentari tehnice, discutii si tratative intre participanti, prezentari de firme, etc. Lucrarile vor fi prezentate/traduse in limba romana si vor fi publicate dupa conferinta in REVISTA DE TURNATORIE, editata de ATTR.

In finalul conferintei va avea loc Adunarea GENERALA ATTR.

Va asteptam.


top